Vrijeme je za zabavu: Kredis vam daruje vrhunski roštilj!

2024-03-19

Proljeće nam već kuca na vrata, a to znači samo jedno - uskoro otvaramo sezonu roštiljanja!

Opremite se za pripremu hamburgera i povrća na žaru, u dobrom društvu vaših najdražih. Sve to omogućit će vam Kredis, jer u novom, uzbudljivom darivanju imate priliku osvojiti jedan od čak tri potpuno nova roštilja!

Evo kako možete okušati svoju sreću:

1.      Uzmite zajam u Kredisu u periodu od 19. ožujka do 16. lipnja 2024.

2.      I to je to! Automatski ulazite u bubanj za izvlačenje.

Toliko je jednostavno, zar ne? Svaki mjesec tijekom promotivnog razdoblja izvući ćemo po jednog sretnog dobitnika, što znači da imate višestruke šanse za osvajanje nagradu!

A sad, zamislite da ste domaćin velike proljetne zabave, u kojoj je glavna zvijezda novi roštilj kojeg ste osvojili u Kredisovoj nagradnoj igri. Čuje se smijeh, jede se ukusna hrana i stvaraju nove uspomene - a sve to zahvaljujući ovoj izuzetnoj prilici!

Sve već znate, stoga ne propustite priliku za "začiniti" ovo proljeće! Navratite do najbliže poslovnice, uzmite zajam u promotivnim mjesecima i iskušajte svoju sreću!
 

Više vijesti
Prethodno Bez starih prepreka u novu godinu - Kredis ponovno nagrađuje!
2024-01-22

Nakon što smo izvukli svih šestero sretnih dobitnika velike blagdanske promocije, nastavljamo s nagrađivanjem vjernosti!

Saznaj više.
Sljedeće Kako i na što horoskopski znakovi troše novac?
2024-04-10

Kako trošimo novac otkriva puno toga o nama: govori o našem ukusu, vrijednostima, aspiracijama, kulturi, zadovoljstvu i prioritetima.

Saznaj više.