Prigrlite jesen uz Kredis: Uzimanjem zajam dobivate priliku osvojiti potpuno novi pametni sat!

2023-09-01

Uskoro nam stiže jesen odjevena u najljepše boje; dani su još dovoljno topli za šetnju ili piknik u parku, a raste i uzbuđenje oko prvog dana nove školske godine. Kako bismo ovo razdoblje učinili još zabavnijim, pokrenuli smo jesensku promociju u kojoj možete osvojiti elegantan i praktičan pametni sat!

Kada? Promocija traje od 1. rujna - 31. listopada 2023.
Tko? U nagradnu igru ulaze svi Kredisovi klijenti koji uzmu zajam tijekom promotivnog razdoblja.
Kako? Jednostavno! Uzmite zajam od Kredisa u navedenom periodu i automatski ćete sudjelovati u izvlačenju za jedan od čak devet pametnih satova.
Zašto? Osim što ćete podmiriti svoje financijske potrebe, dobit ćete priliku osvojiti vrijednu nagradu!

Dok se đaci lagano vraćaju u školske klupe, Kredis vas podržava i nudi financijska rješenja skrojena prema vašim potrebama. Bilo da se pripremate za nove školske obaveze ili za neko drugo izazovno razdoblje, pomoći ćemo vam da nadolazeću sezonu dočekati spremni! Pratite novosti na našoj web stranici i društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s ovom, ali i drugim promocijama. Možda baš vi budete jedan od naših sretnih dobitnika.

Više vijesti
Sljedeće Odbrojavanje dana do Božića još je bolje uz iščekivanje darova!
2023-11-03

Uzimanjem Kredisovog zajma za vrijeme trajanja naše nove promotivne kampanje, dobivate priliku za osvajanje jedne od čak šest uzbudljivih na...

Saznaj više.