Osjeti slobodu uz Kredis – uz zajam možeš osvojiti električni romobil

2024-06-17

Ljeto je vrijeme za opuštanje i punjenje baterija. Nadamo se da ćete ove godine uživati u svakom trenutku, istražujući skrivene kutke vašeg grada ili omiljene turističke destinacije. A zamislite samo kakvu bi vam slobodu pri tome pružio električni romobil. Sjajna vijest je da dijelimo čak tri, u sklopu naše nove promotivne kampanje!

Kako sudjelovati?

Vrlo jednostavno! Svi koji uzmu zajam u Kredisu u razdoblju od 17. lipnja do 19. kolovoza 2024. automatski ulaze u našu nagradnu igru. Tri sretna dobitnika osvojit će vrhunski električni romobil, kao stvoren za laganu ljetnu vožnju.

Gdje se mogu prijaviti za zajam?

Posjetite nas u jednoj od poslovnica ili ispunite online prijavu na našoj web stranici, nakon čega ćemo vas povratno kontaktirati. Proces je brz i jednostavan, a stručnjaci tu su da vas vode kroz cijeli proces.

Osjeti slobodu uz Kredis

Električni romobili su ekološki prihvatljivi, tihi i ekonomični. Doprinose očuvanju okoliša pa možete bezbrižno uživati u vožnji bez štetnih plinova. Ovo vozilo nove generacije omogućava da brzo i lako stignete do željenog odredišta, bilo da se radi o plaži, kafiću uz more ili gradskoj rivi.

Što kažete na ljeto bez financijskih briga? Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da ljeto učinite nezaboravnim, a možda ćete upravo vi biti jedan od naših sretnih dobitnika!

Više vijesti
Prethodno Kako i na što horoskopski znakovi troše novac?
2024-04-10

Kako trošimo novac otkriva puno toga o nama: govori o našem ukusu, vrijednostima, aspiracijama, kulturi, zadovoljstvu i prioritetima.

Saznaj više.