Nova godina, novi ja s Kredisom!

2023-01-16

Za svaki novi početak potrebno je imati dovoljno motivacije. Bez obzira želite li upisati novi tečaj, pokrenuti mali obiteljski biznis, započeti s vježbanjem ili samo krenuti u novu godinu. Postoji li bolji način za dobivanje potrebne energije za sve Vaše nove projekte i pothvate od šalice dobre kave?        I, naravno, od partnera Vaših dobrih ideja, Kredisa?

Ove zime naša promotivna kampanja traje od 16. siječnja do 12. ožujka. Svaki tjedan izvući ćemo jednog sretnog dobitnika koji će kući donijeti izvanredan aparat za kavu s kapsulama Infinissima.

 

Što trebate učiniti?

Sve što trebate napraviti za automatsko sudjelovanje u ovoj promotivnoj akciji jest ugovoriti zajam s Kredisom tijekom promotivnog razdoblja.

 

Kada su izvlačenja?

Svakog petka u razdoblju od 16.01.-12.03.2023., jedan sretni klijent će dobiti poziv za preuzimanje svog novog aparata za kavu: 20. i 27. siječnja, 3., 10., 17. i 24. veljače te 3. i 10. ožujka.

Prema Johns Hopkins Medicine-u, ispijanje kave ima brojne zdravstvene prednosti:

1. Mogli biste živjeti dulje. Nedavna istraživanja su pokazala da oni koji piju kavu imaju manju vjerojatnost oboljenja od koronarnih bolesti, srčanog udara, dijabetesa i bolesti bubrega.

2. Vaše tijelo može bolje preraditi šećer. Ljudi koji piju više kave imaju manju vjerojatnost da će dobiti dijabetes tipa 2.

3. Manja je vjerojatnost od zatajenja srca.

4. Manja je vjerojatnost da ćete razviti Parkinsonovu bolest.

5. Jetra će Vam biti zahvalna - i obična kava i kava bez kofeina imaju zaštitni učinak na jetru.

6. Možete smanjiti rizik od dobivanja Alzheimerove bolesti.

 

I naravno, dobivate svoj savršen, ukusan energetski poticaj!