Ljeto može početi! Uzmite zajam u Kredisu i preuzmite sjajne poklone!

2023-06-07

Vjerujemo da svi željno iščekujete ljeto. Kredis se pobrinuo da ove godine bude zaista nezaboravno! U tijeku je nova ljetna kampanja, pomno osmišljena za nadolazeće mjesece. Svi klijenti koji uzmu zajam između 1. lipnja i 31. kolovoza 2023. godine, imaju priliku dobiti vrijedne poklone.

 

Kako do poklona?

Dobiti poklon je jednostavno – potrebna su samo 2 koraka! Ono što trebate učiniti je posjetiti jednu od 56 Kredisovih poslovnica diljem Hrvatske i uzeti zajam, nakon čega ćete na licu mjesta moći preuzeti poklon. Ako vas zanima više informacija o uvjetima dobivanja zajma, slobodno se možete prijaviti putem obrasca na službenoj web stranici, a Kredisovi stručnjaci kontaktirat će vas u najkraćem roku.

 

Što sve možete dobiti?

Kredis je pripremio mnogobrojne poklone, a sve sa svrhom bezbrižnog uživanja u ljetnoj sezoni. Među njima je 15 suncobrana i 15 ručnika, uz koje će boravak na plaži biti ugodniji. Uz njih sigurno nećete ostati nezamjećeni! One koji se na plaži vole baviti sportom, oduševit će informacija da mogu dobiti jednu od 200 lopti ili frizbija. A kako biste unijeli dašak stila u svakodnevni život, tu je 300 modernih privjesaka za ključeve.

 

Ukupno 700 sjajnih poklona čeka na vas!

Bilo da vam treba financijska pomoć ili si jednostavno želite priuštiti ljeto iz snova, Kredis je tu za vas. Sudjelujte u promociji i uživajte u nezaboravnoj ljetoj sezoni!